Vegan High Tea Box

Wij bieden geen high tea ter plaatse meer aan. Wel kun je een verrassingsbox ophalen voor thuis. 

Elke dag staan wij klaar met heerlijke verrassingsboxen om af te halen voor thuis. De box kost 15,00 p.p. en bevat een variatie van taartjes, koekjes en cake. Daarnaast zit er thee en een sapje bij, dus je bent helemaal klaar om lekker te gaan zitten. De box kan je het beste een dag van te voren bestellen via het bestelformulier zodat we het voor je klaar kunnen zetten, maar last minute bestellingen zijn doorgaans ook mogelijk. Afhalen kan alleen tijdens openingstijden.

Inhoud van de verrassingsbox per persoon (15 euro):

  • 2 kleine puntjes taart
  • 1 plakje cake
  • 1 koekje
  • 1 zoete bol
  • 1 flesje sap
  • 1 theezakje

De inhoud van de verrassingsbox is onder voorbehoud. Dit is afhankelijk van ons dagelijkse aanbod.

Dieetwensen of allergieën?

Alles wat wij bakken is vegan. Daarnaast bakken wij alleen met speltmeel. Heb je andere wensen of dieetvoorkeuren? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

“Mocht ik 1 souvenir kunnen meenemen dan was het Carla’s Conditorie. Ook al past het niet in mijn valies. Twee dagen op rij zijn we voor heerlijke koffie en gebak bij Carla langs gegaan. Geen tijd genoeg om alles te proeven, maar wat ik geproefd heb was zo zot lekker, niet normaal. Onze vakantie Utrecht voelde met dit vleugje Zweden supergeslaagd. En ik zal nog lang dromen over de Mocca meringue, chocoladetaart, bosbessentaart en de koekjes die jammer genoeg al op zijn.” – Ingeborg M op Tripadvisor

Laat een review achter