Reserveren

Op zoek naar een gezellige plek voor een kopje koffie, high tea, verjaardag, babyshower of welke gelegenheid dan ook? Bij ons kun je voor elke gelegenheid reserveren. In het weekend kunnen wij alleen reserveringen vanaf 4 personen aannemen (m.u.v. grote high tea vanaf 2 personen).

Kom je met een grote groep? Onze woonkamer is hier zeer erg geschikt voor. Hou er rekening mee dat we soms wat meer tijd nodig hebben om een high tea of reservering voor grote groepen voor te bereiden.

Wij zijn elke dag geopend: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00, zaterdag van 09.00 tot 17.00 en zondag van 10.00 tot 17.00. Vul het formulier in of bel ons op 030 7510 688 om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Let op: In het weekend kunnen wij alleen reserveringen aannemen vanaf 4 personen (m.u.v. grote high tea vanaf 2 personen).


Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanvraag per mail. Als je deze niet hebt ontvangen bel ons dan op 030 7510688.

“Heerlijk geluncht bij dit knusse tentje. De bananencake was verrukkelijk.
Buiten gezeten op het terras waar je kunt genieten van de Dom en de gezelligheid daaromheen, maar uit het extreem drukke gedeelte van de stad zit.  Binnen was een high tea met een babyshower, zag er erg leuk en sfeervol uit! Bracht me op ideeën om mijn zussen en moeder een keer hierheen mee te nemen. ” – NelineNap op Tripadvisor
NelineNap

Laat een review achter