Ons verhaal

In 2012 gestart en nu een bakkerij en lunchroom die dagelijks door vele mensen bezocht wordt. Carla’s Conditorie is door Carla met heel haar hart uitgebouwd tot een prachtige zaak. In 2019 hebben wij, Kiki, Marcel en Sanne het overgenomen. Het mooie concept, de heerlijke recepten en de huiselijke sfeer… daar gaan we natuurlijk niks aan veranderen. Wel hebben we gekozen voor een 100% vegetarische kaart met veel plantaardige opties, en dit willen we nog verder uitbreiden….

Onze producten moeten smaakvol, vers, duurzaam en gezond zijn. Daarom proberen wij de weg van productie tot toonbank zo kort mogelijk te houden en binnen de mogelijkheden de eerlijkste keuze te maken. We werken veel met biologische producten, bieden plantaardige opties en verwerken alle overgebleven producten tot een verloren brood! Elke dag worden met veel passie nieuwe dingen gebakken in de eigen keuken. Het menu verandert daardoor steeds en beweegt met de seizoenen mee.

Kom langs, proef en geniet. We horen graag hoe we je gelukkig kunnen maken!

Carla's

KOEKENBAKKERS

Wij zijn Sanne van der Es, Kiki van der Es en Marcel Bakker en mogen ons met trots Carla’s Koekenbakkers noemen.

Kiki en Sanne zijn zussen en hebben altijd al de droom gehad om samen iets met koken of bakken te doen. “Toen we de kans kregen om Carla’s Conditorie over te nemen hebben we zonder twijfel de kans aangegrepen.” Ze staan vanaf 1 juli samen in de keuken om iedereen de lekkerste koeken, taarten en gerechten voor te zetten.

Marcel is de vriend van Sanne en zal voornamelijk op de achtergrond actief zijn, al zal hij je zo ook af en toe graag van een kopje koffie voorzien.

Carla's

BIOLOGISCHE KOFFIE

Bij ons drink je alleen de biologische koffie van Bocca. Wij hebben voor deze koffie gekozen omdat zijn het gehele proces van boon tot kopje in eigen handen hebben. De boeren waar ze mee samenwerken zijn biologisch gecertificeerd en ze krijgen eerlijk betaald voor hun harde werk. Zelfs meer dan de minimum fairtrade prijs!

Daarnaast is deze koffie heerlijk. Bocca weet precies hoe je het beste in elke boon naar boven brengt en zo de lekkerste koffie maakt. Van deze koffie kun jij dus volop genieten!

“Heerlijk geluncht bij dit knusse tentje. De bananencake was verrukkelijk.
Buiten gezeten op het terras waar je kunt genieten van de Dom en de gezelligheid daaromheen, maar uit het extreem drukke gedeelte van de stad zit.  Binnen was een high tea met een babyshower, zag er erg leuk en sfeervol uit! Bracht me op ideeën om mijn zussen en moeder een keer hierheen mee te nemen. ” – NelineNap op Tripadvisor
NelineNap

Laat een review achter