Ons verhaal

Wij zijn Kiki en Sanne van der Es (zussen) en Marcel Bakker. Sinds enkele jaren eten wij volledig vegan. Gedreven door het vreselijke dierenleed in de industrie en de gevolgen die deze indrustrie heeft op het klimaat. Onze missie is om iedereen kennis te laten maken met echt lekker veganistisch gebak. Niet zoals je het kent van een paar jaar geleden, maar op zo’n manier dat je niet eens doorhebt dat er geen melk, boter en eieren aan te pas komen. Van lekker ouderwetse appelkruimeltaart tot heerlijke snickerskoeken. Wij hopen op deze manier mensen op een positieve manier te motiveren vaker voor veganistische opties te kiezen.

Elke dag worden met veel passie nieuwe dingen gebakken in de eigen keuken. Daardoor kunnen we je regelmatig verrassen met een lekker product buiten de kaart op. Kom langs, proef en geniet. We horen graag hoe we je gelukkig kunnen maken!

Wij zijn de koekenbakkers van Carla's Conditorie in Utrecht
Carla's

KOEKENBAKKERS

Wij zijn Sanne van der Es, Kiki van der Es en Marcel Bakker en mogen ons met trots Carla’s Koekenbakkers noemen.

Kiki en Sanne zijn zussen en hebben altijd al de droom gehad om samen iets met koken of bakken te doen. “Toen we de kans kregen om Carla’s Conditorie over te nemen hebben we zonder twijfel de kans aangegrepen. Elke dag staan wij in de keuken om iedereen de lekkerste koeken, cakes en taarten voor te zetten.”

Marcel is voornamelijk op de achtergrond actief, al zal hij je zo ook af en toe graag van een kopje koffie voorzien.

Verantwoord

KOPJE KOFFIE

Bij ons drink je alleen de biologische koffie van Bocca. Wij hebben voor deze koffie gekozen omdat zijn het gehele proces van boon tot kopje in eigen handen hebben. De boeren waar ze mee samenwerken zijn biologisch gecertificeerd en ze krijgen eerlijk betaald voor hun harde werk. Zelfs meer dan de minimum fairtrade prijs! Daarnaast is deze koffie heerlijk.

En bij Carla’s Conditorie heb je keuze uit haver-, soja-, kokos-, en amandelmelk voor in je koffie. Zo drink je altijd een verantwoord en plantaardig kopje koffie, waar je volop van kan genieten.

Bocca koffie en oatly bij Carla's Conditorie in Utrecht
“Heerlijk geluncht bij dit knusse tentje. De bananencake was verrukkelijk.
Buiten gezeten op het terras waar je kunt genieten van de Dom en de gezelligheid daaromheen, maar uit het extreem drukke gedeelte van de stad zit.  Binnen was een high tea met een babyshower, zag er erg leuk en sfeervol uit! Bracht me op ideeën om mijn zussen en moeder een keer hierheen mee te nemen. ” – NelineNap op Tripadvisor
NelineNap

Laat een review achter