Ons verhaal

In 2019 hebben wij, Kiki, Marcel en Sanne Carla’s Conditorie overgenomen van oprichtster Carla. Het mooie concept en de huiselijke sfeer… daar viel natuurlijk weinig aan te verbeteren. Wel hebben we gekozen voor een 100% vegetarische kaart en streven naar een 100% plantaardige kaart in 2020.

Onze producten moeten smaakvol, vers, duurzaam en gezond zijn. Daarom proberen wij de weg van productie tot toonbank zo kort mogelijk te houden en binnen de mogelijkheden de eerlijkste keuze te maken. We werken veel met biologische producten, bieden steeds meer plantaardige opties en verwerken alle overgebleven producten tot een verloren brood! Elke dag worden met veel passie nieuwe dingen gebakken in de eigen keuken. Daardoor kunnen we je regelmatig verrassen met een lekker product buiten de kaart op.

Kom langs, proef en geniet. We horen graag hoe we je gelukkig kunnen maken!

Wij zijn de koekenbakkers van Carla's Conditorie in Utrecht
Carla's

KOEKENBAKKERS

Wij zijn Sanne van der Es, Kiki van der Es en Marcel Bakker en mogen ons met trots Carla’s Koekenbakkers noemen.

Kiki en Sanne zijn zussen en hebben altijd al de droom gehad om samen iets met koken of bakken te doen. “Toen we de kans kregen om Carla’s Conditorie over te nemen hebben we zonder twijfel de kans aangegrepen. Elke dag staan wij in de keuken om iedereen de lekkerste koeken, taarten en gerechten voor te zetten.”

Marcel is voornamelijk op de achtergrond actief, al zal hij je zo ook af en toe graag van een kopje koffie voorzien.

Verantwoord

KOPJE KOFFIE

Bij ons drink je alleen de biologische koffie van Bocca. Wij hebben voor deze koffie gekozen omdat zijn het gehele proces van boon tot kopje in eigen handen hebben. De boeren waar ze mee samenwerken zijn biologisch gecertificeerd en ze krijgen eerlijk betaald voor hun harde werk. Zelfs meer dan de minimum fairtrade prijs! Daarnaast is deze koffie heerlijk.

En kies je voor koffie met de havermelk van Oatly? Dan drink jij bij Carla’s Conditorie een geheel verantwoord en plantaardig kopje koffie, waar je volop van kan genieten.

Bocca koffie en oatly bij Carla's Conditorie in Utrecht
“Heerlijk geluncht bij dit knusse tentje. De bananencake was verrukkelijk.
Buiten gezeten op het terras waar je kunt genieten van de Dom en de gezelligheid daaromheen, maar uit het extreem drukke gedeelte van de stad zit.  Binnen was een high tea met een babyshower, zag er erg leuk en sfeervol uit! Bracht me op ideeën om mijn zussen en moeder een keer hierheen mee te nemen. ” – NelineNap op Tripadvisor
NelineNap

Laat een review achter