Ons menu

Alles wat wij bakken is volledig plantaardig. Dit geldt voor zowel de zoete als hartige producten. We hebben elk weekend een selectie aan producten beschikbaar in de winkel, maar je kan het ook van te voren bestellen. Wil je een hele of halve taart bestellen? Laat het ons dan het liefst 2 dagen van te voren weten.

Blader door het menu via de knop in de linkerbovenhoek

Bestellen

DAN WEET JE ZEKER DAT WE HET VOOR JE HEBBEN

Alles wat op het menu staat, kan je ook in kleine of grote aantallen bestellen. Bijvoorbeeld een verjaardagstaart, een samenstelling van koekjes en taartjes, of onze verrassingsbox.

Plaats een bestelling

Taarten bestellen

GROTE EN KLEINE

Op zoek naar een lekkere verjaardagstaart of heb je iets anders te vieren? Bij ons kun je zowel hele als halve taarten afhalen. Het handigst is het om deze van te voren te bestellen zodat je zeker weet dat het beschikbaar is. De taarten en cakes hebben 10-12 punten of plakken, afhankelijk van hoe jij zelf de puntjes wilt snijden.

Bekijk onze taarten
“Heerlijk geluncht bij dit knusse tentje. De bananencake was verrukkelijk.
Buiten gezeten op het terras waar je kunt genieten van de Dom en de gezelligheid daaromheen, maar uit het extreem drukke gedeelte van de stad zit.  Binnen was een high tea met een babyshower, zag er erg leuk en sfeervol uit! Bracht me op ideeën om mijn zussen en moeder een keer hierheen mee te nemen. ” – NelineNap op Tripadvisor
NelineNap

Laat een review achter