Ons menu

Carla’s Conditorie is 100% vegetarisch en Scandinavisch georiënteerd. Dat vind je terug in het menu. Vanuit Scandinavië komt onder meer de tunnbrödsrulle, een gevulde broodrol. De smörgås, een rijk belegde speltboterham en de smushi, een kleine hartige traktatie. Eet je alleen plantaardig? Wij hebben ruime keus! Wist je dat je ook bij ons kunt bestellen en afhalen? Scroll naar beneden voor de mogelijkheden.

Reserveren

GEGARANDEERD SUCCES

Even helemaal tot rust te komen tussen de geuren van versgebakken Scandinavische lekkernijen, in de authentieke sfeer van hartje Utrecht. We hebben een woonkamer waar je lekker weg kunt duiken in de bank, geniet vanuit de voorkamer van het uitzicht op de Dom of doe de beentjes omhoog op ons zonnige terras.

De woonkamer leent zich ook heel goed voor grote groepen!

Maak een reservering

Bestellen

GEWOON OMDAT HET KAN

Alles wat op het menu staat, kun je ook in kleine of grote aantallen bestellen. Zo kun je je favoriete taart voor je verjaardag bestellen, verschillende hapjes voor een high tea thuis, of een bijzondere lunch zoals de smörgåstårta (Zweedse broodtaart).

Plaats een bestelling

Even uitleggen

SCANDINAVISCHE TRAKTATIES

Smushi

Hartig broodhapje

Tunnbrödsrulle

Een wrap van platbrood

Smörgås

Een belegde speltboterham

Jitterbug

Zandkoekje met meringue

Fika

Zweedse high tea of koffiemoment

Semla

Kardemombroodje met amandelspijs

“Heerlijk geluncht bij dit knusse tentje. De bananencake was verrukkelijk.
Buiten gezeten op het terras waar je kunt genieten van de Dom en de gezelligheid daaromheen, maar uit het extreem drukke gedeelte van de stad zit.  Binnen was een high tea met een babyshower, zag er erg leuk en sfeervol uit! Bracht me op ideeën om mijn zussen en moeder een keer hierheen mee te nemen. ” – NelineNap op Tripadvisor
NelineNap

Laat een review achter