Ons menu

VEGETARISCH EN VEGAN

Carla’s Conditorie is 100% vegetarisch en zelfs bijna volledig vegan. Dit geldt voor zowel de zoete als hartige producten. We hebben elk weekend een selectie aan producten beschikbaar in de winkel, maar je kan het ook van te voren bestellen. Wil je een hele of halve taart bestellen? Laat het ons dan het liefst 2 dagen van te voren weten.

Blader door het menu via de knop in de linkerbovenhoek

Taarten bestellen

GROTE EN KLEINE

Op zoek naar een lekkere verjaardagstaart of heb je iets anders te vieren? Bij ons kun je zowel hele als halve taarten afhalen. Het handigst is het om deze van te voren te bestellen zodat je zeker weet dat het beschikbaar is. De taarten en cakes hebben 10-12 punten of plakken, afhankelijk van hoe jij zelf de puntjes wilt snijden.

Bekijk onze taarten

Reserveren

GEGARANDEERD SUCCES

Even helemaal tot rust te komen tussen de geuren van versgebakken lekkernijen, in de authentieke sfeer van hartje Utrecht. We hebben een woonkamer waar je lekker weg kunt duiken in de bank, geniet vanuit de voorkamer van het uitzicht op de Dom of doe de beentjes omhoog op ons zonnige terras.

De woonkamer leent zich ook heel goed voor grote groepen!

Maak een reservering
Carla's Conditorie in Utrecht

Bestellen

GEWOON OMDAT HET KAN

Alles wat op het menu staat, kan je ook in kleine of grote aantallen bestellen. Zo kun je je favoriete taart voor je verjaardag bestellen, verschillende hapjes voor een high tea thuis, of een lunch met je collega’s.

Plaats een bestelling
“Heerlijk geluncht bij dit knusse tentje. De bananencake was verrukkelijk.
Buiten gezeten op het terras waar je kunt genieten van de Dom en de gezelligheid daaromheen, maar uit het extreem drukke gedeelte van de stad zit.  Binnen was een high tea met een babyshower, zag er erg leuk en sfeervol uit! Bracht me op ideeën om mijn zussen en moeder een keer hierheen mee te nemen. ” – NelineNap op Tripadvisor
NelineNap

Laat een review achter