Fika: High tea op z'n Zweeds

Omdat Carla’s Conditorie Scandinavisch is noemen wij de high tea bij ons een Fika. Dit is een Zweeds koffiemoment. Traditioneel gezien hebben de Zweden tweemaal per dag fika’s. In de ochtend en in de middag. Tijdens het werken stopt iedereen tegelijk om koffie en wat lekkers met elkaar te nuttigen. Thuis kan een fika uren duren en is er vaak een traktatie uit eigen oven. Bij ons krijg je ook traktaties uit eigen oven. Zo wordt de tafel vol gezet met hartige hapjes en zoete traktaties en kun je zelf je drankjes erbij uitkiezen.

Je kan kiezen voor een kleine high tea of een grote high tea, zie de verschillende opties op deze pagina beschreven. Bij ons is alles 100% vegetarisch en we hebben ook ruime keuze aan plantaardige producten. Heb je allergieen of dieetwensen? Laat het ons van te voren weten, dan zorgen wij ervoor dat je een high tea op maat krijgt. Krijg je het allemaal niet op? Neem het lekker mee naar huis voor later. Zo hoeven we ook niks weg te gooien.

Wil je zeker weten dat er plek is of kom je met een grote groep? Dan is reserveren verstandig. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op jouw komst.

Stor fika

GROTE HIGH TEA

21,00 per persoon (vanaf 2 personen)

Per persoon krijg je:
Twee kleine stukjes taart
Twee koekjes
Twee smushi’s
Een chocobol
Twee warme drankjes
Een glaasje fris van Fritz

Liten Fika

KLEINE HIGH TEA

14,50 per persoon

Per persoon krijg je:
Twee kleine stukjes taart
Een koekje
Een smushi
Een warm drankje

Reserveren
“Mocht ik 1 souvenir kunnen meenemen dan was het Carla’s Conditorie. Ook al past het niet in mijn valies. Twee dagen op rij zijn we voor heerlijke koffie en gebak bij Carla langs gegaan. Geen tijd genoeg om alles te proeven, maar wat ik geproefd heb was zo zot lekker, niet normaal. Onze vakantie Utrecht voelde met dit vleugje Zweden supergeslaagd. En ik zal nog lang dromen over de Mocca meringue, chocoladetaart, bosbessentaart en de koekjes die jammer genoeg al op zijn.” – Ingeborg M op Tripadvisor

Laat een review achter