Bestellen

Taarten bestellen

Wist je dat je bij ons ook hele en halve taarten en cakes kan bestellen?

Verrassingsbox elk weekend beschikbaar

Elk weekend staan wij klaar met heerlijke verrassingsboxen om af te halen voor thuis. De box kost 15,00 p.p. en bevat een variatie van taartjes, koekjes en cake. Daarnaast zit er thee en een sapje bij, dus je bent helemaal klaar om lekker te gaan zitten. Laat ons ook weten of je een vegan box wilt. De box kan je het beste een dag van te voren bestellen via onderstaande formulier zodat we het voor je klaar kunnen zetten, maar last minute bestellingen zijn doorgaans ook mogelijk. Afhalen kan alleen tijdens openingstijden.

Bestellen

Hou er rekening mee dat we soms wat meer tijd nodig hebben om grote bestellingen af te ronden, dus geef deze het liefst 3 dagen van te voren door via het formulier, of bel ons op 030 7510 688. Kleinere bestellingen kunnen wij vaak kort van te voren nog oppakken. Bestellingen zijn op het afgesproken moment af te halen bij ons in de winkel.

Bestellen

Gebruik onderstaand formulier om je bestelling door te geven. Na verzenden ontvang je een bevestiging van je aanvraag. Je bestelling is pas definitief als wij deze persoonlijk aan je bevestigen. Als je geen bevestiging hebt ontvangen bel ons dan op 030 7510688.

“Mocht ik 1 souvenir kunnen meenemen dan was het Carla’s Conditorie. Ook al past het niet in mijn valies. Twee dagen op rij zijn we voor heerlijke koffie en gebak bij Carla langs gegaan. Geen tijd genoeg om alles te proeven, maar wat ik geproefd heb was zo zot lekker, niet normaal. Onze vakantie Utrecht voelde met dit vleugje Zweden supergeslaagd. En ik zal nog lang dromen over de Mocca meringue, chocoladetaart, bosbessentaart en de koekjes die jammer genoeg al op zijn.” – Ingeborg M op Tripadvisor

Laat een review achter