Bestellen

Op zoek naar een verjaardagstaart of heb je een high tea thuis? Bij ons bestel je een waar feestje! Kijk op het menu of tussen de foto’s onderaan de pagina voor de mogelijkheden. Ook voor (bedrijfs)lunches hebben wij bijzondere mogelijkheden.

Hou er rekening mee dat we soms wat meer tijd nodig hebben om grote bestellingen af te ronden, dus geef deze het liefst 3 dagen van te voren door via het formulier, of bel ons op 030 7510 688. Kleinere bestellingen kunnen wij vaak kort van te voren nog oppakken. Bestellingen zijn op het afgesproken moment af te halen bij ons in de winkel. In overleg kunnen wij soms ook bezorgen vanaf 40 euro en in een straal van 5 km.

Bestellen

Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanvraag per mail. Als je deze niet hebt ontvangen bel ons dan op 030 7510688.

Inspiratie

Klik op de foto voor meer informatie

Broodtaart voor 10 personen
Verschillende soorten taart
Smörgås: belegd speltbrood
Kleine taartjes
Speltbrood
Kaneel- en kardemom bollen
Kokosgemberkoeken
Broodtaart voor 10 personen
Smörgås: belegd speltbrood
Semla
Heel veel taarten
Verschillende gebakjes en koekjes
Tunnbrödsrulle: Zweedse broodrol
Notenbrood
Koekjestrommel cadeau geven
Scones
“Mocht ik 1 souvenir kunnen meenemen dan was het Carla’s Conditorie. Ook al past het niet in mijn valies. Twee dagen op rij zijn we voor heerlijke koffie en gebak bij Carla langs gegaan. Geen tijd genoeg om alles te proeven, maar wat ik geproefd heb was zo zot lekker, niet normaal. Onze vakantie Utrecht voelde met dit vleugje Zweden supergeslaagd. En ik zal nog lang dromen over de Mocca meringue, chocoladetaart, bosbessentaart en de koekjes die jammer genoeg al op zijn.” – Ingeborg M op Tripadvisor

Laat een review achter