Bestellen voor horeca

Wil jij heerlijk versgebakken taart of koek in jouw zaak? Onze taarten komen rechtstreeks uit de bakkerij bij jou om de hoek! Elke dag staan wij in de bakkerij achter de winkel om de lekkerste taarten en koeken te bakken voor iedereen in Utrecht. De taarten en koeken zijn origineel en zeer geschikt voor verkoop in de horeca. Wij houden graag rekening met dieetwensen en hebben daarom ook veganistische en glutenvrije opties in ons assortiment.

Hou er rekening mee dat we soms wat meer tijd nodig hebben om grote bestellingen af te ronden, dus geef deze het liefst 3 dagen van te voren door via het formulier, of bel ons op 030 7510 688. Kleinere bestellingen kunnen wij vaak kort van te voren nog oppakken. Bestellingen zijn op het afgesproken moment af te halen bij ons in de winkel. In overleg kunnen wij mogelijk (gratis) bezorgen in het centrum van Utrecht.

Bestellen
Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanvraag per mail. Als je deze niet hebt ontvangen bel ons dan op 030 7510688.

Onze taarten, cakes en koeken

Klik op de foto voor meer informatie

Mokka Meringue
Chocoladetaart
Cheesecake
Worteltaart
Rabarber/aarbeicrumble
Love Yummie Chocoladetaart
Citroenmaanzaadcake
Bananencake
Hazelnootkoek (glutenvrij)
Walnootkoek
Kokosgemberkoek
Chocolate chip cookie (vegan)
Shortbread met dadel (vegan)
Snickerskoek (vegan)

Vraag de prijslijst voor horeca aan
“Mocht ik 1 souvenir kunnen meenemen dan was het Carla’s Conditorie. Ook al past het niet in mijn valies. Twee dagen op rij zijn we voor heerlijke koffie en gebak bij Carla langs gegaan. Geen tijd genoeg om alles te proeven, maar wat ik geproefd heb was zo zot lekker, niet normaal. Onze vakantie Utrecht voelde met dit vleugje Zweden supergeslaagd. En ik zal nog lang dromen over de Mocca meringue, chocoladetaart, bosbessentaart en de koekjes die jammer genoeg al op zijn.” – Ingeborg M op Tripadvisor

Laat een review achter